Bel mij terug
Home › Onze werkwijze

Onze werkwijze

Hoe werkt OrangeFinancialLease.nl?


OrangeFinancialLease.nl is de specialist in Financial Lease oplossingen voor uw onderneming.


Bij ons staat maatwerk, transparantie en prijs centraal. Door het feit dat OrangeFinancialLease.nl niet verbonden is aan één partij en geen onderdeel vormt van een bepaald merk of bank, maakt het voor u interessanter om de mogelijkheden door ons te laten uitzoeken. Wij zijn geheel onafhankelijk en bekijken objectief welke vorm het beste bij uw situatie past. Door onze jarenlange ervaring, kennis en expertise in deze branche, vormen wij voor u de beste Financial Lease partner voor u en maken “ondernemen mogelijk”.

 

Onze werkwijze in enkele stappen:

1. U maakt een keuze uit een door uw gekozen voertuig of equipment

 

2. U kunt online uw aanvraag indienen waarbij u vrijblijvend uw bedrijfsgegevens kunt invoeren voor een leasebeoordeling. Voor een snelle beoordeling verzoeken wij u om recente jaarcijfers, kopie K.V.K. uittreksel en kopie van de order/offerte toe te voegen. Wanneer u eerst aanvullende informatie wenst kunt u ook gebruik maken van “bel mij terug” button.

 

3. OrangeFinancialLease.nl doet een voor-acceptatie*

 

4. De aanvraag, voorzien van uw gegevens, wordt ter acceptatie (credit check) voorgelegd waarna -indien akkoord- u een bevestiging ontvangt van de goedkeuring.

 

5. Na acceptatie kunnen wij met de definitieve verkoopfactuur de ‘driepartijenovereenkomst’ opstellen. U ontvangt deze overeenkomst van OrangeFinancialLease.nl.

 

6. Nadat de overeenkomst is ondertekend en geretourneerd aan OrangeFinancialLease.nl tezamen met het opgevraagde bescheiden, zal uitbetaling aan de leverancier plaats vinden.


* Een toetsing bij het BKR te Tiel kan onderdeel uit maken van de aanvraagprocedure bij enkele van onze samenwerkingspartners. Bij het verzenden van het financial lease aanvraagformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden als vermeld op algemene voorwaarden en privacy disclaimer.

 

 

Wat ons anders maakt dan andere aanbieders
 

Er zijn andere aanbieders in de markt waarbij het lijkt alsof ze hetzelfde product aanbieden, echter zijn er grote verschillen bij de afhandeling. Wij raden het aan om u eerst goed te informeren over de voorwaarden en informatie over de administratieve afhandeling hiervan.
 

Orange Financial Lease

Andere aanbieders

Leverancier factureert volledig op uw naam (net als bij een normale aankoop)

Leverancier factureert volledig op uw naam (net als bij een normale aankoop)

U bent volledig vrij in keuze van leverancier.

Leasemaatschappij behoudt zich het recht voor op grond van zakelijke redenen een andere leverancier te kiezen.

U bent economisch eigenaar en u koopt en bestelt het bedrijfsmiddel bij uw leverancier.

De leasemaatschappij koopt en bestelt het bedrijfsmiddel bij uw of een andere leverancier.

BTW) aanbetaling en/of inruil stemt u rechtstreeks af met uw leverancier. Restantbedrag betaalt de bank aan uw leverancier

De leasemaatschappij verstrekt aan u een factuur met BTW en rente. U betaalt de factuur aan de leasemaatschappij volgens het aflossingsschema zoals op de factuur vermeld in termijnen waarbij de BTW ineens samen met de eerste termijn geïncasseerd wordt.

 

 


Meer informatie? U kunt ons bereiken via e-mail, telefonisch 085 - 48 48 150 of klik hier voor vedere informatie.